Din handlekurv er tom
09/11/2018
Han er en av de mest fasjonable fotballspillerne i ligaen, og Luis Enrique har inkludert Espanyols Mario Hermoso i neste spanskkampliste, så det er ikke rart at Real Madrid er interessert i hans tjenester og har til hensikt å utøve sin mulighet på ham i januar. Los Blancos kan kjøpe spilleren for 7,5 millioner euro, og fordi de fortsatt venter på en fullstendig passform Jesus Vallejo, og kan se akkurat hva konkurransen Hermoso ville bringe, ser det ut til å være en avtale som vil bli ..
11/10/2018
Det er ikke bare Real Madrid som må tilpasse seg livet uten Cristiano Ronaldo.   Portugals nasjonale fotballag har også hatt å klare seg uten stjernen fremover da han tar en pause fra internasjonal plikt etter overføringen til Juventus og midt i en voldtatt anklage mot ham.   Ronaldo har ikke blitt kalt opp til landslaget siden VM, og den portugisiske fotballforbundet har allerede sagt at han heller ikke vil bli vurdert for kommende internasjonale kamper senere i..
03/09/2018
Real Madrids brasilianska tonåring Vinicius Jr kände den mörkare sidan av hans klubbs rivalitet med Atletico Madrid när han blev biten av en motståndare efter att ha scoret två gånger i en match-lag därby match på söndag billige fotballdrakter.   Vinicius 18 flyttade till Real i juni ett år efter att han signerade brasilianska jättar Flamengo för 42 miljoner euro men har inte kunnat komma in i första laget och har spelat för sin reservsida Real Madrid Castilla i Sp..
23/08/2018
TURIN, Italia - For Cristiano Ronaldo var det "skjebne" for å bli med Juventus da han forsøker å bli den eneste spilleren som vinner Champions League med tre forskjellige klubber.   Ronaldo flyttet fra Real Madrid til Juventus i off season i en Serie A-post på 112 millioner euro (så $ 131,5 millioner).   "Det er ting i livet som synes å være diktert av skjebnen, og i dette tilfellet var det slik," sa Ronaldo i et intervju med DAZN-streamingtjenesten. "Jeg har ..
03/08/2018
Det var bare en vennlig i Miami på tirsdag kveld og Manchester United sjef Jose Mourinho nærmet seg sine gamle kolleger i Real Madrid med en passende hyggelig holdning.   Klubbens delegat Chendo og sikkerhetssjef Julio Cendal begge forblir fra portugisiske dager, og ble omfavnet hjertelig som en avslappet Mourinho gjorde veien gjennom blandingssonen.   En annen bemerkelsesverdig historie som kommer ut av Reals pre-season-turné er at Julen Lopetegui har lukket sin ..
SITE MAP
  • klubber 2018-19
  • klubber Barn 2018-19
  • Landslag 2018
  • Landslag Barn 2018
  • klubber Ladies 2018-19
  • klubber 2017-18
  • klubber Barn 2017-18
  • klubber Dame 2017-18