Din handlekurv er tom

Mellom Juventus og Inter satt Fiorentina prisen for Chiesa

20/02/2019 0
Federico Chiesa bekrefter å være en av de store hovedpersonene i den pågående Serie A-kampanjen, og er en spiller som er verdsatt av mange topp europeiske klubber, spesielt i Italia, hvor Juventus og Inter vil gjerne gjøre en tilnærming for å sikre sine tjenester neste sommer.
 
Juventus har flyttet til Chiesa i mange år, og den første kontakten går tilbake til sommeren 2017 på siden av forhandlingene til Federico Bernardeschi, med kontakter som fortsetter de siste månedene.
 
På den andre siden er det Inter: Beppe Marotta som ønsker å fortsette det han startet på Juve og fortsetter talen med Federico's far, Enrico Chiesa. Nerazzurri-konsernsjefen ønsker å styrke teamet med to unge italienske stjernene: Nicolo Barella og Fiorentina-angriperen.
 
Ifølge det som ble samlet ut eksklusivt, bryr Marotta sitt ønske sammen med Fiorentinas vilje. Familien Della Valle nektet et tilbud på nesten 50 millioner euro fra Napoli i fjor sommer og å selge juvelen, de vil ha minst 70 millioner. En viktig figur som virker klar og er bestemt til å gjøre spranget i kvalitet.