Din handlekurv er tom

Liverpool og Manchester Citys voksende rivalisering gjør Communi

02/08/2019 0
Sir Alex Ferguson tar på seg Arsene Wenger, Jose Mourinho sveiper på omtrent alle, eller Manchester City omutvikler sitt bråkete nabolag til uro for den berettigede, etablerte eliten etter Abu Dhabi-overtakelsen.
 
Med Manchester City versus Liverpool kan vi være i episenteret til en annen stor tussel, sikkert mens Pep Guardiola og Jurgen Klopp fortsatt har ansvaret. Begge klubber holdt sin side av handelen forrige sesong, så det er passende at de får en rask mulighet til å gjøre seg kjent igjen med det mest formidable hinderet for trofejakta deres på Wembley i helgen.
 
City nektet Liverpool spennende hva de mest ønsker da Anfield-titteltørken fortsatte, mens de engelske mesterne stirret begeistret på Merseysiders Champions League-suksess og den globale adulasjonen og PR-fiestaen det førte med seg.
 
Tilby Klopp og Guardiola hva den andre holdt høyt i mai og juni på slutten av denne kampanjen, og paret ville trolig gjort det når de håndhilste før avspark i Community Shield.
 
Utenfor banen er ikke konkurranseevnen uten sporadisk fiendskap. Byens sympatisører vil ikke glemme dusjen med ølbokser som fulgte deres fiendtlige Anfield-eskorte til Champions League-slips i 2018, og Liverpool-leiren vil hevde at den moralske høye bakken ble fraflyttet da byens ansatte ble filmet med glede og omstridt sang om pine av rivalene etter å ha vunnet forrige sesongs Premier League.
 
Skyggen av Financial Fair Play betyr også mens det er respekt for stilen som City har bygget klubben sin - infrastrukturen like mye som majesteten til Guardiolas ekstraordinære lag - Anfield-misnøye vil henge til Fifa, Uefa og Premier League konkluderer deres undersøkelse av om regler ble brutt.
 
Det sørger for en rivalisering av motsetninger; Hvis lederne av hver klubb spiser sammen i Wembley-boksene, er det ikke vanskelig å forestille seg en startpakke med institusjonalisert mistenksomhet etterfulgt av en hovedrett med uskikket beundring for sportslig dyktighet.
 
For alle sakene har forholdet mellom managerne eller spillerne vært uforurenset. På gjørme på støvlenivå er det ennå ingen brannhending for å matche Roy Keane som snerrer mot Patrick Vieira.
 
Det var fortellende at da Liverpool-kaptein Jordan Henderson ble invitert til å tilby sitt syn på byens ettertittellvideo som håner Merseyside-klubbens reiser, sa han at han verken hadde sett eller hatt kunnskap om det.
 
"Først har jeg hørt," sa han.
 
Taktfullt diplomati, kanskje, men det er ingen skjul på den aktelsen som Henderson innehar mesterne. Han betrakter noen bystjerner som nære venner.