Din handlekurv er tom

Furious Cristiano Ronaldo gjør Juventus overføre krav etter Cham

19/04/2019 0
Cristiano Ronaldo krever en stor overhaling på Juventus etter tirsdagens sjokk Champions League-nederlag mot Ajax.
 
Mens hans store rival Lionel Messi plaget Manchester United og sikret Barcelonas tilstedeværelse i semifinalen av konkurransen, slettet Juventus en ledelse og ble fortjent slått av Erik Ten Hags fremmøtte ungdom.
 
Ronaldo, som vant tre Champions League-titler i rekkefølge med Real Madrid og dukket opp i åtte påfølgende semifinaler, er ifølge Gazzetta dello Sport rasende med Juves kapitulering og ulykkelig med den stive taktikken som er ansatt hos Max Allegri.
 
Den 34 år gamle ankomst i sommer, til en kostnad på € 112million, forventes å garantere Juventus 'tilstedeværelse i de siste stadiene av konkurransen, og etter sitt hat-trick i forrige runde mot Atletico Madrid, virket det som om hans underskrift ville høste øyeblikkelig europeisk utbytte.
 
Nederlag på tirsdag, men har forlatt det portugisiske ikonet ødelagt med sin mor avslørende 'Han var veldig trist. Han ville gjerne ha gått til finalen. Han vil være der for den neste. Hva sa han til meg? 'Mamma jeg gjør ikke mirakler'. '
 
Ronaldo forventer nå Juventus 'hierarki å overvåke en stor gjenoppbyggingsprosess om sommeren for å styrke og aldrende lag. Paulo Dybala kan bli solgt for inntil € 100 millioner, ironisk nok til å finansiere et trekk for spilleren kalt "den nye Ronaldo, Benfica's Joao Felix.
 
Skuespilleren av tirsdagens midtveis nederlag Matthijs de Ligt er også høy på Juves ønskede liste, samt Lyons all-action midtbanespiller Tanguy Ndombele som også er ønsket av Manchester City og Chelsea.
 
Hvem vil være i Juventus roret i begynnelsen av neste sesong, er fortsatt et spørsmål om intens spekulasjon med Allegri satt for crunch talks denne uken, til tross for den 51 år gamle insisterer han opprettholder klubbens støtte.
 
Antonio Conte, som har hatt en sesong-lang sabbatical etter at han har slått av Chelsea, har vært knyttet til en retur til Torino-gigantene, og har bekreftet at han har til hensikt å komme tilbake til ledelsen umiddelbart.
 
"Jeg vet fortsatt ikke hvor jeg skal gå," fortalte han snakkeserie "E poi c'è Cattelan", i en episode som blir sendt på torsdag kveld.
 
"Men absolutt velger jeg et lag som har et prosjekt som overbeviser meg."