Din handlekurv er tom

Den foulen er ikke et rødt kort, ikke forsettlig

04/11/2019 0
I kampen mellom Tottenham og Everton ble taklingen av Sun Xingyi forårsaket av et sterkt ødelagt bein i Everton-midtbanespilleren Gomez, og koreanerne fikk også rødt kort. Carragher, som er på himmelens sportsball, sa at det var en ulykke som fikk Gomez til å knekke beinet. Når han så bort fra tragedien, trodde han ikke at Sun Xingyus takling var en røde korthandling.
 
Carragher sa: "Det er absolutt ikke noe rødt kort. Hvis det er et rødt kort, vil enhver teknisk handling true andre spillere. Men i tilfelle av en så stor skade, kunne Sun Xingzhen ikke ta på ballen og få den. En slik handling forårsaket et rødt kortstraff. Jeg har aldri kritisert ham for spillerens takling. Benet mitt var skadet, men jeg tror ikke Lucas Neal bevisst brakk beinet. "
 
"For noen år siden gjorde jeg også en forferdelig takling for Nani. Heldigvis hadde han ikke et brukket bein. De færreste ønsker virkelig å skade motstanderne med vilje. En dårlig foul vil sannsynligvis ødelegge en spillers karriere. Når en slik situasjon faller på en person, vil følelsene våre føles dårlige. "