Din handlekurv er tom

Cristiano Ronaldo sier flytte til Juventus var "skjebne&quo

23/08/2018 0
TURIN, Italia - For Cristiano Ronaldo var det "skjebne" for å bli med Juventus da han forsøker å bli den eneste spilleren som vinner Champions League med tre forskjellige klubber.
 
Ronaldo flyttet fra Real Madrid til Juventus i off season i en Serie A-post på 112 millioner euro (så $ 131,5 millioner).
 
"Det er ting i livet som synes å være diktert av skjebnen, og i dette tilfellet var det slik," sa Ronaldo i et intervju med DAZN-streamingtjenesten. "Jeg har aldri forventet å spille i dette laget, men noen ting skjer naturlig. For meg var det en enkel beslutning, det som ble gjort i Madrid er utrolig, jeg vant alt, familien min bor der, men det er en del av fortiden. å prøve å skrive historien i denne klubben. "
 
Ronaldo klarte ikke å score på sin konkurrerende debut for Juventus, men laget vant fortsatt 3-2 på Chievo Verona på lørdag.
 
Likevel var det positive tegn med at Ronaldo fikk et par sjanser og knytter seg godt sammen med sine nye lagkamerater.
 
"Jeg er veldig glad. Teamet er sterkt og Juve, som alle vet, er en av verdens beste klubber," sa Ronaldo. "Jeg liker hvordan de trener, deres mentalitet. De har spesielle metoder. De er veldig, veldig profesjonelle, og derfor føler jeg meg bra."
 
Juventus har vunnet syv raske Serie A-titler og fire rette ligaer og koppdobler, men sist vant Champions League i 1996. Ronaldo har vunnet Europas toppklubbturnering fem ganger, inkludert fire av de siste fem, og har også scoret en konkurransepost 120 mål.
 
Portugals fremste først vant troféet med Manchester United i 2008. Clarence Seedorf er den eneste spilleren som har vunnet den med tre forskjellige klubber.
 
"Jeg vil vinne Champions League med Juventus," sa Ronaldo. "Vi vil fokusere på det, med mine lagkamerater, men uten å besette det. Vi går trinnvis, og så ser vi om det er i år, neste år eller året etter det."
 
En annen Champions League-seier vil også se ham bli med i Francisco "Paco" Gento som spillere som har vunnet Europas eliteklubbkonkurranse en rekord seks ganger. Gento gjorde det mellom 1956 og 1966.
 
Ronaldo scoret en av de beste målene i Champions League-historien i fjor mot Juventus i Torino - et spektakulært overmål som tjente ham en stående ovasjon fra det italienske lagets fans.
 
Og den 33-årige innrømmet at han spilte en rolle i sin beslutning om å flytte til Torino.
 
"De små detaljene gjør stor forskjell på slutten av dagen, så jeg vil si det jeg så på stadion, hjalp, for å være ærlig," sa Ronaldo. "Det var, etter min mening, det beste målet i karrieren så langt. Og selvfølgelig, når folk begynner å applaudere meg på stadion, var jeg som" Wow. "
 
"Det overrasket meg mye fordi dette aldri har skjedd i mitt liv, så det var utrolig øyeblikk."