Din handlekurv er tom

Betingelser for bruk

Hvordan bruker vi det?

Vårt primære mål for å samle informasjon fra deg er å gi deg en effektiv og tilpasset opplevelse mens du bruker våre tjenester. Dette gjør at vi kan forbedre din online shoppingopplevelse, ved å tilby produkter og tjenester som oppfyller dine spesielle behov, og gjøre bruken av nettstedet mer tilfredsstillende. Vi bruker informasjonen din på en rekke måter. For eksempel gjennomfører vi intern forskning om brukerens demografi, interesser og bruk av nettstedet, for bedre å forstå og betjene deg. Vi kan også bruke informasjonen din til å levere informasjon til deg som i noen tilfeller er målrettet mot dine interesser.


Hvordan beskytter vi dine opplysninger?

Vårt nettsted bruker industristandardteknologi og innsats for å beskytte konfidensialiteten til dine personlige identifiserbare opplysninger. Disse inkluderer sikre servere og brannmurer. Alle brukerdataene vi samler er beskyttet mot uautorisert tilgang. Bare autoriserte ansatte som trenger informasjonen til å utføre en bestemt jobb, får tilgang til denne informasjonen.


Bestilling Godkjenning

Vær oppmerksom på at det kan være visse bestillinger som vi ikke kan akseptere og må avbryte. Vi forbeholder oss retten, etter eget skjønn, å nekte eller kansellere enhver bestilling av en eller annen grunn. Noen situasjoner som kan føre til at bestillingen blir kansellert, inkluderer begrensninger på mengder som er tilgjengelige for kjøp, unøyaktigheter eller feil i produkt- eller prisinformasjon, eller problemer som er identifisert av vår kreditt- og svindelavviksavdeling. Vi kan også kreve ytterligere verifikasjoner eller informasjon før du aksepterer noen ordre. Vi vil kontakte deg dersom hele eller deler av bestillingen din er kansellert eller om det er nødvendig med ytterligere opplysninger for å godta bestillingen.


Force Majeure

Selgerne skal ikke holdes ansvarlige for forsinkelsen i forsendelsen eller manglende levering av varene på grunn av krig, jordskjelv, alvorlig flom, brann og annen force majeure årsaker som er avtalt av begge parter. Selgerne skal imidlertid informere Kjøperne per faks / telex omgående, og innen fjorten dager etter det skal de sende kjøperne med flypost til godkjenning et sertifikat utstedt av de kompetente myndigheter på stedet der ulykken oppstår som bevis for det . Under slike omstendigheter er selgerne likevel forpliktet til å treffe alle nødvendige tiltak for å fremskynde leveransen av varene. Dersom sen levering overstiger ti uker, har kjøperne rett til å kansellere denne kontrakten.


Generell

Denne avtalen representerer den fullstendige avtalen mellom partene og erstatter alle tidligere avtaler og representasjoner mellom dem. Overskrifter som brukes i disse bruksvilkårene er kun til referanseformål og på ingen måte definerer eller begrenser omfanget av seksjonen. Hvis noen bestemmelse i denne avtalen anses for uhåndterlig av en eller annen grunn, skal denne bestemmelsen bare reformeres i den grad det er nødvendig for å gjøre det eksigibelt, og de andre vilkårene i denne avtalen skal forbli fullt i kraft. Feil av Selskapet om å handle med hensyn til brudd på denne Avtalen av deg eller andre, utgjør ikke et frafall og skal ikke begrense Selskapets rettigheter med hensyn til slik brudd eller senere brudd.

SITE MAP
  • klubber 2018-19
  • klubber Barn 2018-19
  • Landslag 2018
  • Landslag Barn 2018
  • klubber Ladies 2018-19
  • klubber 2017-18
  • klubber Barn 2017-18
  • klubber Dame 2017-18