Din handlekurv er tom

ARSENAL VEDLEGG SOMMER-SWOOP FOR BARCELONA'S RAFINHA ALCANTARA

31/05/2020 0
Arsenal er angivelig interessert i å signere den brasilianske internasjonale Rafinha Alcantara, som er planlagt solgt av Barcelona i sommer.
 
Ifølge en rapport fra den spanske publikasjonen Mundo Deportivo, overvåker Arsenal Barcelona midtbanespiller Rafinha Alcantara med et øye på en sommersuppe for brasilianeren.
 
Den 27 år gamle Rafinha er et produkt av Barcelonas berømte La Masia-akademi. Han debuterte førstelaget tilbake i 2011, men har aldri klart å etablere seg som en vanlig i startende XI. Til nå har han klart bare 90 senioropptredener og tullet 12 mål.
 
I fjor sommer så Barcelona sende Rafinha ut på lån til stipendiat La Liga-antrekket Celta Vigo. Dette er hans andre midlertidige spell med det galiciske antrekket, etter å ha tilbrakt kampanjen 2013-14 i klubben. I den pågående kampanjen har brasilianeren omtalt 27 ganger på tvers av alle konkurranser, scoret og assistert to mål hver.
 
Celta Vigo har muligheten til å gjøre Rafinhas overføring permanent mot et gebyr på € 16 millioner. Gitt de nåværende økonomiske omstendighetene kan det imidlertid ikke være mulig for La Liga-klubben. Barcelona er imidlertid fortsatt opptatt av å losse 27-åringen, da de ser ut til å generere inntekter for å finansiere trekk for toppmålene sine, som inkluderer Lautaro Martinez fra Inter Milan.
 
Denne situasjonen har vekket interessen til Arsenal, som har holdt orden på midtbanespilleren i ganske lang tid, ifølge rapporten. Gunners vil trenge å øke sin midtbaneavdeling i sommer, da Dani Ceballos ser ut til å vende tilbake til Real Madrid etter utløpet av lånet.
 
I tillegg er det spørsmålstegn for den tyske playmakeren Mesut Özils fremtid, og kontrakten hans skulle løpe ut i 2021. Rafinha ville med det formål være et levedyktig alternativ med tanke på hans evne til å spille i en mengde posisjoner på midtbanen og angripe.
 
Imidlertid kan Arsenal være nødt til å møte konkurranse fra Inter Milan for å sikre den brasilianske internasjonal signeringen. Rapporten slår fast at Barcelona også vurderer muligheten for å bruke Rafinha som en makeweight i en avtale om å signere Martinez fra Serie A tungvektere.
 
Nerazzurri er også åpne for et slikt scenario, mens midtbanespilleren selv ser ut til å komme tilbake til klubben der han tidligere har brukt et halvt år på lån i 2016.
 
Slik saken står nå, virker det ganske tydelig at Rafinha ikke har en fremtid på Barceloa. Det gjenstår nå å se hva fremtiden rommer for en to ganger avkortet brasiliansk internasjonal, med Arsenal, Celta Vigo og Inter Milan som strides om å signere ham i sommer.